Максим Бурбак: Парламент наступного пленарного тижня візьметься за ЦВК (відео)
п’ятниця, 7 вересня 2018, 17:18

Початок роботи 9-ї сесії Верховної Ради був успішним - за перший тиждень прийнято понад 20 законів.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Досить плідно стартували - понад 20 прийнятих законів. Це показує, що Верховна Рада працює", - підкреслив він.

"Попри всі численні прогнози щодо того, що ввійшли вже в передвиборчий період , що зараз будуть займатись лише політикою і жодних рішень не буде прийматися – ми показали, що Рада налаштована на плідну роботу. І це вже відповідальність депутатів, щоб так ми продовжували під час всієї сесії", - наголосив Максим Бурбак.

Відповідаючи на питання щодо голосування за новий склад ЦВК, керівник фракції підкреслив, що фракція підтримує оновлення Центрвиборчкому.

"Питання ЦВК не просто назріло, а перезріло. Цим питанням завершилась минула сесія і, гадаю, ми наступного (пленарного. – Ред.) тижня до нього повернемося. І воно буде вирішено в публічний та прозорий спосіб", - сказав Максим Бурбак.

Він також висловив надію, що парламент матиме результативне голосування з цього питання.

"Найголовніше, щоб під час голосування ми дотримувались рекомендацій наших партнерів, рекомендацій ПАРЄ стосовно того, що всі депутатські фракції і групи повинні мати представництво в ЦВК",  - наголосив керівник фракції.

Максим Бурбак також підкреслив, що ЦВК необхідно оновити до початку президентський перегонів, щоб не ставити під сумнів результат виборів.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua