Максим Бурбак: Парламент повинен невідкладно розглянути законопроект про конфіскацію грошей Януковича (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 12:36

Верховна Рада повинна розглянути новий законопроект про спецконфіскацію грошей вкрадених режимом Януковича.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Законопроект про режим спецконфіскації грошей вкрадених режимом Януковича отримав схвальні висновки наших європейських партнерів", - повідомив він.

 "Вважаю, що цього тижня ми повинні розглянути і повернути 1,5 млрд доларів, які були заарештовані Урядом Яценюка майже півтора роки тому, в бюджет і профінансувати видатки на підвищення обороноздатності", - наголосив Бурбак. 

Він також зауважив, що депутати "Народного фронту" зареєстрували законопроект, яким передбачається розподіл конфіскованих коштів в державному бюджеті.

"Передбачається, що 50% від цієї суми, – це приблизно 20 млрд грн, направити на підвищення обороноздатності нашої країни, а інші 50% - на одноразові виплати пенсіонерам, які отримують мінімальну пенсію, а це понад 9 млн пенсіонерів, і одноразові виплати працівникам бюджетної сфери", - зазначив керівник фракції "Народний фронт".

"Це відновлення бодай малої справедливості, бо гроші Янукович міг вкрасти, а ми півтора роки не можемо їх повернути назад до державного бюджету", - наголосив Бурбак.

"Поіменне голосування за цей законопроект покаже, хто є лобістом і хоче повернути гроші Януковичу", - резюмував керівник фракції "Народний фронт".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua