Парламент повинен прийняти судову реформу, аби очистити всю судову гілку влади, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 3 жовтня 2017, 10:42

Затягування із прийняттям судової реформи може паралізувати роботу Верховного Суду України, тому парламенту необхідно проголосувати її, щоб розпочати очищення судової гілки влади.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак. 

"Ми повинні сьогодні прийняти судову реформу. Затягувати її дуже небезпечно. Інакше ми паралізуємо вже сформований за новими прозорими правилами Верховний Суд України", - наголосив він. 

"Блокування судової реформи означатиме, що усі діючі судді-корупціонери залишаться на своїх посадах пожиттєво. І це буде свідома диверсія проти держави, яка відобразиться на кожному громадянинові. Це буде підрив цілої правоохоронної системи України", - заявив Бурбак.

Він наголосив,  що "Народний фронт" вважає необхідним створення робочої групи для напрацювання узгодженого проекту закону про антикорупційне судочинство і внесення його до сесійної зали. 

"Необхідно терміново вибудувати ефективну систему антикорупційного судочинства. І по всій вертикалі судової гілки починати очищення. Усіх суддів-корупціонерів – за грати! Тисячі справ проти корупціонерів, розпочатих ГПУ, НАБУ, СБУ повинні бути доведені до юридичного завершення", -  резюмував Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua