Максим Бурбак: Підтримка стартапів сприятиме економічному зростанню (відео)
понеділок, 4 вересня 2017, 12:20

В бюджеті на 2018 рік "Народний фронт" пропонує додати позицію підтримки стартапів.

Про це під час Погоджувальної ради сказав керівник фракції Максим Бурбак.

"Народний фронт" вважає, що підтримка стартапів може народити новий, якісно результативніший за ефективністю пласт бізнесу, що стане  локомотивом швидкого економічного зростання", - зазначив він.

Серед інших пропозицій до бюджету, за словами керівника фракції, позиція "Народного фронту" незмінна. Серед пріоритетів – фінансування армії на рівні не менше 5% ВВП, соціальна підтримка найбільш незахищених громадян, продовження програми енергоефективності, створення робочих місць через доступні кредити для малого та середнього бізнесу.

"Народний фронт" також пропонує продовжити наступного року експеримент щодо будівництва доріг за кошти від перевиконання надходжень від митниць. 

"Успіх сьогоднішнього масштабного будівництва доріг був закладений саме тоді, коли Арсенієм Яценюком було ухвалено рішення про початок експерименту на митниці, який дозволяв завдяки боротьбі з контрабандними потоками отримувати додаткові надходження, що мали пряме призначення на будівництво доріг в областях нашої держави", - підкреслив Бурбак.

"Цей експеримент має бути повністю підтриманий і продовжений у наступному році", - наголосив керівник фракції "Народний фронт".

Він також навів приклад Чернівецької області, де за 2 роки дії експерименту в обласний бюджет на будівництво та відновлення доріг залучено рекордних понад півмільярда гривень.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua