Максим Бурбак порадив не шукати сенсацій в його декларації (фото)
п’ятниця, 28 жовтня 2016, 18:02

Керівник парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак порадив не шукати сенсацій в його е-декларації, оскільки щороку вказує всі автівки своєї родини.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Для того, щоб декларувати автомобілі, мені не потрібне було електронне декларування. Щороку у декларації про майновий стан я зазначав ці авто», - написав Бурбак. «Друге. Не полінуйтеся знайти мої коментарі про те, що моя дружина займалась міжнародними вантажними перевезеннями з 2003 року, є дійсним членом Асоціації міжнародних автоперевізників. Цілком очевидно, що для цього у нас мав бути транспорт», - пояснив керівник фракції «Народний фронт». 

Максим Бурбак також уточнив, що в його е-декларації йдеться про 9 вантажних автомобілів, 11 причепів та напівпричепів. Це значно менше, ніж було в 2013 році. «Задекларований ВАЗ 2108, наприклад, був одним з перших моїх автомобілів (до речі, «найдорожчий», бо з ним пов'язано багато приємних спогадів). Цей «дідусь» вже на заслуженому відпочинку, але за документами він рахується на мені і я зобов’язаний його декларувати. Так само як змушений декларувати вантажівки, які в 2014 році опинились на тимчасово окупованих територіях і які, за заявою моєї дружини, було оголошено в розшук. Тож не шукайте інформаційних родзинок. В моїй «колекції» немає і не ніколи не буде шикарних ролс-ройсів і бугатті», - пояснив Бурбак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua