Максим Бурбак: Потужна команда НФ в уряді у 2014-му врятувала країну (відео)
четвер, 28 лютого 2019, 09:02

Партія "Народний фронт" зосередиться на парламентських виборах і посаді Премєр-міністра. "Ми працювали в 2014-му році, в нас є кандидатура на Прем’єр-міністра України. У нас є потужна команда, яка врятувала країну, яка готова працювати для країни", - наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в ефірі одного з телеканалів.

На уточнююче запитання, чи кандидатуру Арсенія Яценюка "Народний фронт" пропонуватиме на Прем’єр-міністра, Бурбак відповів: "Так, він вже довів".

Максим Бурбак також нагадав, що минуло 5 років з початку роботи першого уряду Арсенія Яценюка. І згадав, що коли в 2014-му уряд приступав до роботи, на єдиному казначейському рахунку в державі було 108 тисяч гривень.

"Я працював міністром інфраструктури. В "Укрзалізниці", наприклад, надзвичайний стан, коли палива залишається на 20 днів. Коли я прийшов, палива було лише на 4 дні. Але жоден поїзд не зупинився. Соціальні виплати, пенсії виплачували", - нагадав Бурбак.

"Давайте говорити фактами. Система субсидій була розроблена урядом Арсенія Яценюка. Три роки ми не купуємо газу в Росії – це також було зроблено урядом Яценюка. Хочу усім нагадати: децентралізація, якою піаряться всі кандидати, як найяскравішою реформою, була проголосована урядом Арсенія Яценюка 1 квітня 2014 року", - наголосив він, перераховуючи здобутки.

"Він підписав політичну частину Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Питання безвізу. Всі користуються можливістю поїхати до Європи без віз. Це було розроблено покроковим планом уряду Арсенія Яценюка. 144 закони після цього прийняла Верховна Рада", - сказав Максим Бурбак.

"Всі органи по боротьбі з корупцією у вищих ешелонах влади - НАБУ, САП - розроблено персонально Арсенієм Яценюком. І саме головне - пам’ятаєте позов в Стокгольмський арбітраж? Арсеній Яценюк, як колишній випускник юридичного факультету Чернівецького національного університету, долучився до цієї роботи, і Україна заощадила понад 50 млрд доларів, які ми повинні були б сплатити "Газпрому", - резюмував керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua