Максим Бурбак: Правоохоронці та уряд мають жорстко відреагувати на дії облгазів Фірташа (відео)
п’ятниця, 7 грудня 2018, 13:37

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак звернувся до уряду та правоохоронних органів з вимогою жорстко відреагувати на незаконні дії облзагів олігарха Дмитра Фірташа, які  відключають від теплопостачання споживачів.

Звертаючись до Прем’єр-міністра під час "Години запитань до уряду", Максим Бурбак, зокрема, заявив: "Всій країні вже відомі факти захоплення влади в місті Чернівці фірташівськими запроданцями. Вони пішли далі – тепер вони хочуть заморозити моє рідне місто Чернівці. Були відключені від опалення: Буковинський медичний університет – ліміти були, Чернівецький Національний університет, в Хотині відключають адміністративні будівлі – морозять навіть свою міську раду, де вони сидять".

Максим Бурбак також повідомив, що напередодні вже звернувся з трибуни парламенту до Генеральної прокуратури, Служби безпеки України, оскільки такі факти спостерігаються по всій Україні.

"Вважаю, що це агресія та диверсія – коли під час воєнного стану починають відключати від опалення будівлі по всій країні", – наголосив він.

"Вимагаємо від правоохоронних органів відреагувати на цю ситуацію. Також вимагаємо реакції від національного регулятора, бо він мовчить, та жорсткої реакції уряду", – підсумував Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua