Максим Бурбак: Президент відзначив ефективну роботу двох урядів Арсенія Яценюка (відео)
четвер, 7 вересня 2017, 15:00

У своєму виступі Президент підкреслив ефективну роботу двох урядів Арсенія Яценюка.

Про це сказав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, спілкуючись з журналістами у парламенті.

"Було приємно, що Президент підкреслив, що ми вирвались з економічної прірви. В цьому велика заслуга двох урядів Арсенія Яценюка, а також і уряду Гройсмана", - сказав Максим Бурбак.

Він підкреслив, що у виступі Президента прозвучали відповіді на важливі питання як для "Народного фронту", так і для українців.

"Почув головні питання - це підвищення обороноздатності, консолідація антипутінської прозахідної коаліції, розширення санкцій і майбутні кроки Президента на зовнішній арені", - наголосив керівник фракції.

Максим Бурбак також відзначив, що у виступі Петра Порошенка був ґрунтовний аналіз економічної та внутрішньополітичної ситуації в країні.

"Почув ґрунтовний аналіз ситуації і економічної, і внутрішньополітичної. Почув позиції стосовно тих питань, що турбують суспільство. Земельна реформа, розвиток економіки тощо", - наголосив керівник фракції.

Максим Бурбак також підтримав Президента в питанні спротиву олігархам і бюрократам в проведені реформ. "Я – депутат-мажоритарник 204-го виборчого округу. Є шалений спротив децентралізації влади і створенню об’єднаних територіальних громад на місцях", - наголосив він.

"Шалений спротив місцевих князьків, голів сільрад, які бояться втратити свій вплив, бояться втратити свої посади", - підкреслив керівник фракції коаліції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua