Максим Бурбак: Причин для відставки Уряду немає, комусь хочеться роздмухати ситуацію 2-річної давнини (відео)
середа, 18 квітня 2018, 22:18

У фракції “Народний фронт” немає претензій до діяльності Уряду Гройсмана.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив керівник фракції Максим Бурбак.

“У “Народного фронту” до діяльності Уряду Гройсмана питань немає. Причин щодо відставки я не бачу. Ми постійно зустрічаємося з міністрами, які були делеговані до Уряду по квоті “Народного фронту”. Якщо в колег по коаліції є питання щодо змін в складі міністрів від їхньої квоти – будь ласка, запропонуйте, ми готові розглядати”, - зазначив він.

Максим Бурбак підкреслив, що при призначенні Уряду однією з вимог “Народного фронту” було продовження курсу реформ, започаткованих Урядом Яценюка.

“Ми голосуємо за всі рішення і бачимо, що реформи продовжуються”, - наголосив керівник фракції і додав, що Уряд готовий до звіту.

“Уряд прозвітує. Якщо є якість питання, Уряд може прозвітувати на засіданні фракції. Але на Погоджувальній раді я чомусь не почув від інших голів фракцій і груп якихось питань щодо звіту”, - зазначив Максим Бурбак.

“Комусь хочеться роздмухати ситуацію, яка була 2 роки тому? Ми знаємо, скільки витратили грошей, щоб дестабілізувати ситуацію, і марно витратили грошей для того, щоб скомпрометувати Уряд Яценюка. Що сталося? Те що ми тоді робили – ми продовжуємо робити далі”, - підкреслив керівник фракції “Народний фронт”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua