Максим Бурбак: Пріоритетами "Народного фронту" є збільшення видатків на оборону України та введення візового режиму з Росією (відео)
понеділок, 13 листопада 2017, 12:40

Пріоритети діяльності "Народного фронту" на наступні роки залишаються незмінними – збільшення видатків на оборону України, розширення санкцій проти Росії та введення візового режиму з країною-агресором.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Ми і надалі відстоюватимемо гарантування видатків на оборону й безпеку в обсязі не меншому за 5% ВВП із загального фонду Державного бюджету України. Це було запропоновано Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, продовжено урядом Гройсмана і забезпечено в проекті бюджету на наступний рік", - наголосив Максим Бурбак.

Він також підкреслив, що тема продовження та розширення санкцій проти країни-агресора та введення візового режиму залишаються на порядку денному партії.

"Народний фронт" продовжує боротись за розширення санкцій України та наших західних партнерів проти Російської Федерації - аж до повного відшкодування збитків, завданих Україні та її громадянам внаслідок збройної агресії. Поки Крим та Донбас не будуть повністю повернені Україні, санкції треба продовжувати і розширювати", - наголосив Максим Бурбак.

Він також нагадав, що фракція неодноразово наполягала на невідкладному ухваленні закону про реінтеграцію Донбасу, прийнятому в першому читанні.

"Парламент повинен ухвалити в цілому закон про відновлення територіальної цілісності України, де окрім іншого, Росію буде нарешті визнано агресором", - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".

"Я нагадаю, що саме на вимогу "Народного фронту" із законопроекту №7163 прибрані згадки про "Мінські домовленості". І це принципова позиція нашої фракції", - наголосив Максим Бурбак.

"Ми наполягаємо на пріоритетному розгляді всіх наших ініціатив щодо Росії та національної оборони: візовий режим; розширення персональних і секторальних санкцій; заборона подвійного громадянства для держслужбовців і правоохоронців; подальше збільшення видатків на оборону та зарплат силовикам, завершення інженерного облаштування державного кордону", - резюмував керівник фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua