Максим Бурбак привітав однопартійців з Новоселицької міськради із перемогою
субота, 13 січня 2018, 11:13

Представника «Народного фронту» Вадима Рошку обрано секретарем Новоселицької міської ради Чернівецької області. Таке рішення прийнято під час першої сесії міської ради об’єднаної територіальної громади депутатами, які були обрані на виборах 24 грудня.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник парламентської фракції «Народний фронт», депутат-мажоритарник від Чернівецької області Максим Бурбак.

«Привітав сьогодні команду «Народного фронту» Новоселицького району Чернівецької області з гідним результатом на перших виборах до новоствореної Новоселицької ОТГ. І підтвердженням результату є вчорашнє обрання Вадима Рошка секретарем міськради. Рішення було прийняте одноголосно усім складом новообраної ради. Це велика відповідальність та довіра громади. І я переконаний, вони її виправдають», – написав Максим Бурбак.

Ще одну представницю «Народного фронту», Тетяну Агратіну, на цій сесії обрали головою комісії міськради з питань регламенту і законності.

Довідково

Новоселицька ОТГ – друга за чисельністю у Чернівецькій області. На виборах 24 грудня, які відбувалися за партійними списками, «Народний фронт» посів 3-тє місце, отримавши 12% і 4 депутатські мандати. Також у 2016 році під час виборів до Вижницької ОТГ «Народний фронт» набрав понад 10%. У жовтні цього року такий самий результат партія отримала на виборах до Кіцманської ОТГ.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua