Максим Бурбак про підсумки роботи Ради: Ми подолали політичну кризу і не допустили перевиборів
п’ятниця, 15 липня 2016, 13:54

Найбільшим здобутком IV сесії Верховної Ради є подолання політичної кризи та недопущення позачергових парламентських виборів.

Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час спілкування з журналістами в стінах парламенту.

"Спільними зусиллями ми подолали політичну кризу, ми не кинули країну у вир перевиборів парламенту, що намагалися зробити фракції "Батьківщина" і Опоблок", - наголосив він.

"Всю цю сесію був агресивний наступ на Уряд, на коаліцію, але ми його втримали. Арсеній Яценюк своїм вчинком показав державницьку позицію, "Народний фронт" підтримав його позицію, і ми не вийшли з Коаліції та продовжуємо працювати", - підкреслив Максим Бурбак.

Він зазначив, що протягом сесії прийнято ряд законопроектів, які продовжують реформи, розпочаті ще Урядом Арсенія Яценюка.

Максим Бурбак також відзначив роботу фракції "Народний фронт", яку, за оцінками низки експертів, визнано найвідповідальнішою фракцією в нинішньому парламенті.

"Вдячний експертам, які оприлюднили звіт про роботу цієї сесії – фракція "Народний фронт" - на першому місці, підкреслю, тому що ми - державницька відповідальна політична сила", - наголосив Бурбак.

"Ми зробили все, щоб довести нашим виборцям, що Рада спроможна приймати рішення. Було дуже багато зроблено в напрямку декомунізації, децентралізації, дерегуляції. Ми вбачаємо, що той курс, який ми взяли два роки тому після перемоги Революції Гідності на розбудову незалежної європейської держави Україна, продовжується", - наголосив Голова фракції. 

Найбільшим провалом IV сесії, на переконання Максима Бурбака, стало неголосування частини народних депутатів за закон про спеціальний режим спецконфіскації грошей Януковича. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua