Максим Бурбак проінспектував хід робіт по ремонту закладів соціальної сфери Кельменецького району
вівторок, 25 вересня 2018, 09:31

Народний депутат Максим Бурбак оглянув хід робіт у закладах соціальної сфери Кельменецького району, які були профінансовані з урядових коштів за сприяння депутата-мажоритарника на суму майже 15 млн грн, повідомили в прес-службі Чернівецької обласної організації партії «Народний фронт».

Представники районного відділу освіти та адміністрація школи села Нелипівці висловили вдячність Максимові Бурбаку за сприяння в облаштуванні нової покрівлі шкільної будівлі. Водночас вони закликали депутата допомогти замінити опалення в уже теплоізольованій школі.

Крім того, народний депутат відвідав приймальне відділення Кельменецької районної лікарні, в якій за його сприяння було проведено капітальний ремонт (замінено вікна і двері). Завідувачка установи під час зустрічі з Максимом Бурбаком клопотала також про придбання нового медичного обладнання й машини невідкладної допомоги.

Разом з тим, депутату продемонстрували результат виконаних робіт у Кельменецькій дитячо-юнацькій спортивній школи й місцевому дитячому центрі. Представники закладів обговорили з Максимом Бурбаком подальші потреби освітніх установ.

Він оглянув також школу в селі Ленківці, збудовану ще у довоєнні часи, в якій за його сприяння було вирішено проблему здійснення теплоізоляції – заміни дерев’яного перекриття між поверхами будівлі.

А у Бернівському навчально-виховному комплексі І-ІІ ступенів, в якому за сприяння Бурбака провели заміну вікон і дверей, невдовзі замінять і покрівлю.

Політик запевнив, що й надалі продовжуватиме сприяти та допомагати соціальним установам свого 204-го виборчого округу.

«Незважаючи на всі закиди «зрадофілів», робота йде і результати є. Ті заклади освіти та охорони здоров’я, які сьогодні відвідав – цьому приклад. Те, що не робилось роками, зараз відновлюється, ремонтується спільними зусиллями. Багато чого вже зроблено, але чимало ще треба зробити. Втім, на все свій час. І далі робитиму все від мене залежне для того, щоб об’єкти соціальної інфраструктури 204-го округу розвивалися», – зазначив Максим Бурбак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua