Максим Бурбак: Провідна роль у забезпеченні законності і порядку під час виборчого процесу належить Міністерству внутрішніх справ (відео)
понеділок, 8 квітня 2019, 11:33

Провідна роль у забезпеченні законності і порядку під час виборчого процесу належить Міністерству внутрішніх справ і його очільнику Арсену Авакову.

Про це сказав під час виступу на Погоджувальній раді керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Він наголосив, що перший тур виборів пройшов без істотних порушень, що визнали усі міжнародні спостерігачі.

"Чесні вибори – це привілей лише окремих країн, що постали на уламках СРСР. Однак демократія не впала нам з неба. Українці не раз відстоювали власне право на вільний вибір. За це стояли Майдани, за це триває боротьба на фронті. Нашою платою за свободу є збройна агресія Росії. Країни, яка не знає й боїться демократії. На відміну від Росії, в Україні діє реальне народовладдя. У нас є змагальність кандидатів, змагання ідей і програм", - сказав Максим Бурбак.

"Після Революції Гідності ми забезпечили вже четверте демократичне волевиявлення. Хочу окремо відзначити провідну роль Міністерства внутрішніх справ у забезпеченні законності і порядку під час виборчого процесу. В цьому велика персональна заслуга міністра Арсена Авакова", - підкреслив керівник фракції.

Максим Бурбак наголосив, що важливо продовжити зміни, які були започатковані у 2014 році урядом Арсенія Яценюка.

"Наша мета – це держава з найвищими стандартами свободи, безпеки й справедливості. Для втілення початих п’ять років тому реформ важливо, щоб новообраний Президент мав безумовну легітимність. Президент, якого визнає український народ, якого поважатиме армія, якого поважатиме світ", - резюмував Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua