Максим Бурбак: П'ять років тому нам вдалось втримати країну від дефолту (відео)
середа, 21 листопада 2018, 11:30

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак привітав з трибуни парламенту народних депутатів з 5-ою річницею початку Революції гідності.

Він підкреслив, що за ці роки українському уряду та парламенту вдалося зробити чимало для розвитку України, незважаючи на російську агресію.

"Нам усім разом вдалося втримати країну від дефолту. Хочу нагадати, в 2014 році, коли уряд Арсенія Яценюка почав виконувати свої обов'язки, на єдиному казначейському рахунку було 108 тис. грн. Ми всі разом відновили Збройні Сили України, створили нову поліцію. Ми всі разом зняли з України газовий зашморг", - наголосив Максим Бурбак.

Він нагадав, що завдяки зусиллям уряду Арсенія Яценюка та фракції "Народний фронт"  була підписана Угода про Асоціацію з ЄС та Угода про безвізовий режим.

"Ми всі разом робили все, щоб Україна отримала безвіз з країнами Європейського Союзу. І всі разом зараз протистоїмо гібридній агресії Росії. І тут ми з вами разом приймали рішення і вперше визнали Росію країною-агресором", - резюмував керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua