Максим Бурбак: Робота Національного антикорупційного бюро під зривом через залежність від політичної групи (відео)
четвер, 1 грудня 2016, 19:36

Робота Національного антикорупційного бюро під можливим зривом, оскільки цей орган опинився під впливом політичної групи.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

«Бачимо, що робота НАБУ опинилась під можливим зривом. Замість того, щоб відкрито і публічно розслідувати факти корупції у вищих ешелонах влади, бачимо, що керівництво НАБУ опинилось під впливом політичної групи», - сказав він.

«Цю групу очолюють фактичний керівник НАБУ Гізо Углава, друг Саакашвілі, Сакварелідзе, Лещенко. Саакашвілі і Григоришин там проглядається також. Бачимо, що замість того, щоб розслідувати справу щодо купівлі квартири депутатом Лещенком, НАБУ відмовилось це розглядати», - зазначив Максим Бурбак, підкресливши протилежну позицію Національного агентства запобігання корупції, яке заявило, що вбачають в цьому факті адміністративне правопорушення, яке підпадає під штрафні санкції.

Натомість НАБУ, на переконання Максима Бурбака, швидкими темпами  фальсифікує справу проти Миколи Мартиненка.

«Ми бачимо, що всіляко педалюється фальсифікація справи Миколи Мартиненка, нашого колеги. Хочу нагадати, що 30 листопада вже минув рік, як Микола Мартиненко вчинив як мужній політичний державний діяч.  Він склав мандат, щоб зупинити політичні ігрища навколо нього і фракції «Народного фронту», щоб захищати свої честь і гідність у суді», - підкреслив керівник фракції.

Він наголосив, що «Народний фронт» звертається до представників НАБУ із закликом протистояти тиску політичних груп і змусити керівництво, залежне від впливу окремих політиків, піти у відставку.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua