Максим Бурбак: Розпочатий Урядом Яценюка процес підготовки позовів до Росії виходить на стадію слухань у міжнародних інстанціях (відео)
понеділок, 13 березня 2017, 12:31

Усі юридичні і дипломатичні можливості України повинні бути спрямовані на позитивний результат у Міжнародному суді ООН, де відбуваються слухання у справі «Україна проти Росії».

На цьому наголосив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

«Розпочатий ще Урядом Яценюка процес підготовки позовів до Росії виходить на стадію слухань у міжнародних інстанціях. Сьогодні всі можливості держави, юридичні і дипломатичні, мають бути спрямовані на позитивний результат у Міжнародному суді ООН», - заявив керівник фракції.

Він також відзначив рішення профільного комітету Європарламенту, який дав продовження процедурі скасування віз для громадян України.

«Ми віримо, що безвіз Україна отримає у швидкій перспективі. На це були спрямовані численні дипломатичні контакти «Народного фронту», - наголосив Максим Бурбак.

«Арсеній Яценюк протягом останніх кількох місяців здійснив десятки зустрічей з найвпливовішими європейським політиками для того, щоб наші партнери виконали свої зобов’язання перед Україною», - підкреслив Максим Бурбак.

Він також нагадав, що зі свого боку Україна виконала всі взяті на себе  зобов’язання щодо впровадження лібералізації візового режиму з країнами ЄС.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua