Максим Бурбак: Саакашвілі не виправдовує очікувань громадян (відео)
четвер, 10 грудня 2015, 11:03

Від очільника Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі очікували успішних реформ, на кшталт грузинських, але він не виправдовує очікувань громадян.

Про це заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак у середу в ефірі телеканалу "Україна".

"Коли його запрошували, була надія на те, що прийдуть чиновники-технократи, які впроваджували успішні реформи в Грузії. Ми мали надію, що вони проведуть такі реформи в Україні, зокрема, в Одеській області. Та замість того, щоб займатись господарством Одещини, Міхеіл Саакашвілі не виходить з телеефірів. Де та робота, яку очікують наші громадяни?", - підкреслив Бурбак.

Він також повідомив, що на останньому засіданні парламентського Комітету у справах ветеранів війни, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю була заслухана інформація від Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО про стан виконання програми щодо закупівлі житла особам, які втратили нижні кінцівки в результаті бойових дій в АТО.

Серед всіх областей лише в Одеській не було закуплено жодної квартири для таких військових.

"На Одеську область 9 липня цього року було виділено понад 1,5 млн грн для закупівлі квартир. Станом на цей день не куплено нічого", - наголосив Максим Бурбак.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua