Максим Бурбак: Санкції проти Росії - це дієвий інструмент боротьби з агресором (відео)
вівторок, 23 травня 2017, 11:23

Звільнення Донбасу з-під російської окупації має вирішуватися лише в одному пакеті з деокупацією Криму.

На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, розповідаючи з парламентської трибуни про результати візиту Арсенія Яценюка до США та Канади.

"Минулого тижня лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк перебував з робочим візитом у США та Канаді. Відбулась низка зустрічей з представниками Держдепу, Конгресу і Сенату. З представниками Міністерства закордонних справ Канади. Зі справжніми друзями України Джо Байденом та Бараком Обамою", - розповів керівник фракції.

Серед основних повідомлень лідера партії західним партнерам Максим Бурбак назвав такі: "Україна йде в НАТО і ЄС. Інше не обговорюється. Санкційний тиск на Росію має збільшуватися. Україна захищає не лише себе, а й кордони НАТО. Тому ми потребуємо західних озброєнь. Звільнення Донбасу з-під російської окупації має вирішуватися лише в одному пакеті з деокупацією Криму", - озвучив основні повідомлення Максим Бурбак.

"Але тут, в Україні, ми повинні використовувати усі можливі і виправдані методи боротьби з агресором", - підкреслив керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua