Максим Бурбак: Сьогодні український парламент здає іспит на свою європейськість (відео)
вівторок, 10 листопада 2015, 11:06

Голосування за пакет законопроектів про безвізовий режим з країнами Європейського Союзу – це екзамен для народних депутатів: виконати завдання, яке їм дали мільйони українців – привести Україну в європейську спільноту.

Про це заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак з парламентської трибуни.

«Сьогодні український парламент складає іспит. Іспит на свою європейськість. Чи здатні депутати виконати завдання, яке їм дали мільйони українців – привести Україну в європейську спільноту, проголосувати за законопроекти, які забезпечать українцям вільне подорожування країнами Європи, дозволять відчути себе повноцінними членами європейського співтовариства», - підкреслив Голова фракції «Народний фронт».

Він наголосив, що заяви про так звану недосконалість урядових законопроектів не що інше, як бажання вихолостити повністю їх зміст – боротьбу з корупцією.

«Урядові законопроекти №2540а про арешт та №2541а про спецконфіскацію майна корупціонерів спрямовані лише на боротьбу з корупцією і корупціонерами. Від них жоден простий громадянин: ні домогосподарка, ні приватний підприємець ніяким чином не постраждають. Антикорупційні закони спрямовані лише проти корупціонерів і їхніх схем, які вочевидь обплели і парламент», - наголосив Бурбак.

Він звернувся до народних депутатів:  «Не проваліть сьогоднішній іспит. Проголосуйте за боротьбу з корупцією, за повернення 50 млрд. грн. режиму Януковича в бюджет України. Проголосуйте за майбутнє, за те, щоб Україна отримала безвізовий статус і стала членом Європейського Союзу».

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua