Максим Бурбак: Справи проти Полякова і Дейдея - чиста профанація, НАБУ діє як банда з 90-х років (відео)
вівторок, 11 липня 2017, 11:36

Фракція "Народний фронт" не погоджується із звинуваченнями з боку НАБУ щодо своїх однопартійців Максима Полякова та Євгена Дейдея, ці справи сфабриковані і розсипляться у суді.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Народний фронт" проголосує за зняття депутатської недоторканності. Ми вважаємо, що це буде чесно перед українським народом", - наголосив він.

"Утім, це не означає, що ми погоджуємося із безглуздими пустопорожніми звинуваченнями НАБУ щодо Полякова і Дейдея. Фракція впевнена, що судові справи проти них – чиста профанація, очевидна, нахабна, і без жодної судової перспективи", - заявив Бурбак.

Він наголосив, що методи роботи НАБУ нагадують діяльність кримінального угруповання 90-х років.

"Шиючи білими нитками справу проти членів нашої фракції, НАБУ вдалося до "безпредєла". Так, наче НАБУ не орган правопорядку, а новоявлена кримінальна бригада з 90-х років", - зауважив Максим Бурбак.

"Було здійснено напад на дружину депутата Полякова. Без жодних ордерів на матір восьмимісячної дитини напали у під’їзді будинку. Друге. Народного депутата підозрюють, незважаючи на те, що не зафіксовано ані вимагання, ані отримання коштів", - наголосив керівник фракції.

Бурбак також підкреслив, що депутатом від "Народного фронту" Євгеном Дейдеєм було надано підтвердження щодо набутого ним майна, проте, НАБУ не взяло це до уваги.

Максим Бурбак також зауважив вибірковість в роботі НАБУ.

"Колега Дейдей - безпросвітна злидня поряд з таким собі "єврооптимістом", власником купленої за непідтверджені гроші 200-метрової квартири в центрі Києва. Але цей депутат, найманець Григоришина, є другом Ситника. Тому він і далі може ходити по парламенту, гріючи в кишені ключі від своєї корупційної квартири," - наголосив керівник фракції "Народний фронт".

"Ми здивовані тим, що тут у залі сидять відверті "прохіндеї", які за великі куші обслуговують львочкіних і фірташів, працюючи примітивними політичними клоунами. Де справи проти них?", - заявив Бурбак.

"Народний фронт" проголосує за зняття депутатської недоторканності з Дейдея і Полякова, проте, ми не дозволимо НАБУ і САП творити беззаконня під прикриттям боротьби з корупцією", - резюмував Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua