Максим Бурбак: треба надолужувати час, який витратили на подолання кризи
п’ятниця, 15 квітня 2016, 14:16

За той час, який депутати витратити на подолання кризи, можна було впровадити кардинальні зміни в роботі парламенту і зараз цей час треба надолужувати. Про це заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час зустрічі голів депутатських фракцій Верховної Ради з координаторами програми Європейського Парламенту з підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України Андреєм Плєнковічем  та Петом Коксом.

«Зрозуміло, що багато часу, за який можна було імплементувати те, що ми прийняли в Брюсселі, впровадити кардинальні зміни і реформи, - було витрачено на подолання політичної кризи. Маємо зараз швидко надолужувати цей час», - підкреслив Бурбак.

Він  наголосив, що вперше в політичній історії України для подолання політичної кризи Прем’єр-міністр добровільно передав владу своєму наступнику.

«Вперше в політичній історії України Прем’єр-міністр передав владу своєму наступнику без зміни курсу реформ. Фракція «Народний фронт» залишається в коаліції і буде робити все, щоб ці реформи продовжувались», - відзначив Голова фракції.

У свою чергу Пет Кокс наголосив, що Верховній Раді необхідно починати імплементувати рекомендації, які були напрацьовані місією.

«Вся ця робота буде корисна, кола вона буде впроваджена. Важливо, щоб розпочаті реформи були помітні. Це стосується і політичного, і адміністративного реформування. Це можливість, яку треба використати», - наголосив Пет Кокс.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua