Максим Бурбак: У бюджеті-2017 враховані вимоги «Народного фронту» щодо фінансування армії, ремонту доріг і видатків на освіту (відео)
вівторок, 20 вересня 2016, 11:27

В проекті Державного бюджету на 2017 рік враховані вимоги "Народного фронту", зокрема видатки на оборону складатимуть не менше 5% ВВП.

Про це з трибуни парламенту наголосив керівник фракції Максим Бурбак. 

"Перша вимога - це бюджет обороноздатності не менше ніж 5% внутріншого валового продукту. І в проекті бюджету на це є сума в 129 млрд грн. Друге - було підтримано ініціативи Міністерства освіти і науки, нашої колеги Лілії Гриневич, стосовно того, щоб підняти на 30% зарплатню педагогічним працівникам. Третє - це продовження  фінансування в сумі 14 млрд гривень на будівництво  і ремонт доріг нашої країни", - підкреслив Максим Бурбак.

"Ми зараз повинні розглядати цей законопроект на майданчиках  вже фракцій, комітетів і в дискусії. Можна  критикувати що завгодно, можна кричати, що "все пропало", але треба приймати цей закон", - підкреслив керівник фракції.

Він також додав, що цього тижня парламент повинен проголосувати і законопроект про спецконфіскацію активів Януковича.

"Хочу нагадати: 1,5 млрд доларів  вже півтора року як заарештовані Урядом Яценюка і розміщені на рахунках державних банків. Ми повинні повернути ці гроші в бюджет, і голосування за цей законопроект у четвер покаже, хто є патріот,  хто піклується про державу, а хто є російською агентурою, яку за ручку завели сюди представники російських телеканалів", - наголосив Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua