Максим Бурбак: У питанні національної безпеки і оборони опозиція і влада повинні бути єдині (відео)
четвер, 5 жовтня 2017, 21:46

Контраверсійну норму, через яку було зірвано розгляд законопроекту №7163 "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях", було прибрано на вимогу "Народного фронту".

Про це наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час спілкування з журналістами, додавши, що для блокування трибуни у четвер не було жодних аргументів.

"Контраверсійна норма, за пропозицією "Народного фронту",  прибирається. Це перший абзац статті 7, жодних посилань на жодні документи немає, і між першим і другим читанням доопрацьовуємо", - сказав Бурбак.

"Ми ж бачили, як "плідно" працює опозиція під час розгляду кодексів. Три тижні поспіль монотонно ми розглядали ці поправки. У них є повне законне право між першим і другим читанням владнати всі питання", - підкреслив народний депутат.

Він наголосив, що "Народний фронт" також наполягає на процедурі підтвердження виводу російських військ з території ОРДЛО.

"Друга вимога "Народного фронту", яку ми би доопрацювали, - це процедура підтвердження виводу російських військ, їх роззброєння і роззброєння всіх формувань для того, щоб наші Збройні Сили України, Нацгвардія зайшли на тимчасово окуповані території, відновили контроль України над кордоном. І лише після цього вони подають своє підтвердження, що там можна відновити українську владу, Президент підписує указ. Все, крапка",  - наголосив керівник фракції.

"У питанні оборони і національної безпеки опозиція і влада повинні бути разом. Тому що боронимо нашу країну. І робимо все для того, щоб відновити її територіальну цілісність", - резюмував Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua