Максим Бурбак: Участь "Народного фронту" у наступних президентських виборах буде вирішуватися на партійному з'їзді у січні
середа, 14 листопада 2018, 15:17

Питання щодо формату участі "Народного фронту" у наступних президентських виборах буде вирішуватися у січні 2019 року на партійному з’їзді.

Про це повідомив керівник парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час спілкування з журналістами в Чернівцях.

"Всіх цікавить, з ким "Народний фронт"? Комусь наша політична сила стоїть, як кістка у горлі. Відповідаю: "Народний фронт" з державою Україна!. Питання участі кандидата від "Народного фронту" у виборах президента вирішуватиметься у січні 2019 року", - підкреслив Максим Бурбак.

"Багатьох збурила нинішня інформаційна кампанія "Народного фронту". Вважаю, що наша кампанія – це одна з форм звіту політичної партії про роботу. "Народний фронт" - єдина партія, яка виконала всі пункти своєї передвиборчої програми, всі дані обіцянки. Відмова від російського газу, порятунок країни від дефолту тощо – результати діяльності уряду Арсенія Яценюка", - наголосив керівник фракції.

Він також зазначив, що і йому як народному депутатові,  який обраний у 204 мажоритарному окрузі, є про що звітувати перед своїми виборцями.

"Мені теж є про що, не червоніючи, прозвітувати перед людьми. Про це ми спілкувались під час зустрічі Арсенія Яценюка з партійним активом "Народного фронту". Такі зустрічі відбулися у Чернівцях, Житомирі",  -  додав він.

Максим Бурбак  також окреслив першочергові завдання фракції.

"Завдання "Народного фронту" на найближчі місяці - якнайшвидше прийняти закон про державний статус української мови, щоб це питання не стало фактором передвиборчої кампанії; ухвалити законопроект про основи адміністративно-територіального устрою для продовження децентралізації. Прийнявши у грудні бюджет, ми вкотре засвідчимо, що дефолту не буде", - наголосив Максим Бурбак.

 


 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua