Максим Бурбак: Українці в США занепокоєні загрозою реваншу прокремлівських сил
четвер, 21 лютого 2019, 15:05

Голова парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак у складі делегації Верховної Ради України перебуває в Нью-Йорку. Сьогодні він зустрівся з українцями, які проживають в США.

"Майже дві години спілкування, цікаві та гострі запитання. Наших співгромадян хвилює президентська кампанія та майбутні вибори до Верховної Ради. Вони найбільше занепокоєні загрозою реваншу прокремлівських сил", - написав Максим Бурбак на своїй сторінці у Facebook.

Він також пояснив позицію партії щодо участі в президентській та парламентській кампаніях.

"Повідомив позицію фракції "Народний фронт" щодо участі у виборах Президента та Верховної Ради. Окремо зупинились на надважливому питанні наших трудових мігрантів. Як голова міжфракційного об’єднання "Зовнішня трудова міграція" розказав про наші ініціативи щодо захисту прав трудових мігрантів, а також стосовно створення умов для їх повернення до України. Цікава, важлива і продуктивна зустріч", - відзначив Максим Бурбак.

Довідково. Максим Бурбак, Леонід Ємець та інші представники українського парламенту беруть участь у щорічних парламентських слуханнях IPU (Inter-Parliamentary Union) щодо "Зростаючих викликів багатосторонності (multilateralism) і відповіді парламентів", які проходять 21 і 22 лютого в Нью-Йорку. 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua