Максим Бурбак: Українські трудові мігранти потребують уваги влади (відео)
понеділок, 18 червня 2018, 12:32

Українські трудові мігранти очікують комунікації та управлінських рішень від української влади.

Про це сказав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

Він розповів, що днями представники очолюваного ним міжфракційного депутатського об’єднання "Зовнішня трудова міграція" спілкувались із українцями, які працюють в Іспанії.

"Наші люди там займають активну позицію, налаштовані конструктивно, але в них накопичилось багато питань. Ніхто з них не сказав "дайте нам грошей", чи "негайно забезпечте нам високооплачувану роботу в Україні" або "захистіть нас від іспанської поліції", - наголосив Максим Бурбак.

"Питання, які піднімалися, стосуються суто комунікації та управлінських рішень української влади. Люди хочуть зберігати зв'язок з Батьківщиною, виховувати дітей українцями, популяризувати Україну за кордоном та інвестувати в Україну. Їм не байдуже, що відбувається тут - на рідній землі", - підкреслив голова міжфракційного об’єднання.

Максим Бурбак також зазначив, що питання зовнішньої трудової міграції не обмежується лише створенням нових робочих місць чи підвищенням зарплати в Україні.

Він вчергове звернувся до уряду створити відповідний орган, який відповідатиме за державну політику в сфері зовнішньої трудової міграції.

"Ще раз від імені фракції "Народний фронт" закликаю Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана створити в структурі виконавчої влади єдиний орган, який відповідатиме за державну політику у сфері зовнішньої трудової міграції", - резюмував Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua