Максим Бурбак: В законі про територіальну цілісність повинні бути послідовні кроки зі звільнення українських територій (відео)
вівторок, 21 березня 2017, 11:59

"Народний фронт" готовий запропонувати законопроект про відновлення територіальної цілісності України і співпрацювати при його написанні із демократичними силами та громадськими організаціями.

Про це з парламентської трибуни заявив керівник фракції Максим Бурбак, представляючи запропоновані "Народний фронтом" кроки для розвитку країни та виходу з кризи.

"При написанні законопроекту ми готові співпрацювати з іншими демократичними силами та громадськими організаціями. Найголовніше - у цьому законі має бути не лише констатація факту тимчасової окупації, а й визначенням послідовних кроків зі звільнення українських територій та повернення Донецька, Луганська і Криму під повний контроль України", - наголосив Бурбак.

"Україні необхідний закон про територіальну цілісність країни, а не заморожений конфлікт", - підкреслив він.

Голова фракції також наголосив, що Україна, як член Радбезу ООН, повинна ініціювати консультації у форматі Будапештського меморандуму і залучити до переговорного процесу США і Великобританію.

"Всім очевидно, що Росія не буде виконувати "Мінськ". Коаліція провідних держав світу разом з Україною повинна змусити Кремль капітулювати", - заявив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua