Максим Бурбак: Верховна Рада дієздатна, як би цього не хотілось популістам (відео)
п’ятниця, 8 липня 2016, 14:20

Сьогодні в парламенті, на годині запитань до Уряду, народні депутати могли б обговорити з міністрами тему тарифів. Натомість фракція, яка найбільше піднімає тарифну тему, не дозволила працювати Верховній Раді.

Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в ефірі телеканалу "Еспресо ТВ".

"Була можливість поспілкуватися, щоб люди почули позицію урядовців. Натомість "Батьківщина" зробила все, щоб цього не сталося. У них найбільше запитань по тарифах, вони піаряться на цій темі, а коли треба задати запитання всьому складу Уряду – їх нема, вони заблокували трибуну", - сказав Бурбак.

"Можливо, вони заблокували трибуну, щоб не розказали правду, як ці тарифи формувалися в 2009 році. У мене було питання: як підписувались газові угоди 2009 року? Чому ціна стала 450 доларів? Хто вигадав формулу "Бери або плати?", - підкреслив він.

Максим Бурбак наголосив, що в час, коли на сході тривають воєнні дії, бокування роботи парламенту є неприпустимим.

"Зараз загострення на сході. Країна не може перебувати в такому стані. Нам треба єднатися, бо об’єднані ми можемо цій навалі протистояти", - сказав він.

"Популісти роблять все, щоб показати бездієвість парламенту і наблизити позачергові парламентські вибори. Вчора Рада показала, що дієздатна і буде працювати, і наголошу, що з наступного вівторка ми теж будемо працювати", - підкреслив Голова фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua