Максим Бурбак: Верховна Рада має ухвалити закон про порядок набуття членства України в НАТО (відео)
вівторок, 13 березня 2018, 11:18

Парламент повинен прийняти закон про порядок набуття членства України в НАТО, де буде чітко виписано план дій щодо набуття цього членства.

Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак з трибуни парламенту.

«Минулого тижня ми з вами отримали потужний сигнал від наших колег з Північноатлантичного альянсу, який підтвердив правильність вибраного курсу України на членство в НАТО. Позиція фракції «Народний фронт» полягає в тому, що нам невідкладно треба приймати закон про порядок набуття членства в Альянсі, де буде чітко виписано план дій щодо набуття цього членства», - підкреслив Максим Бурбак.

«Ми закликаємо наших партнерів з Північноатлантичного альянсу також розробити план дій щодо набуття Україною членства в НАТО. Це суттєво підвищить безпеку України», - додав він.

Максим Бурбак наголосив, що Україна не лише веде боротьбу з країною-агресором, але й захищає весь світ та демократичні цінності від російської навали.

«Останні події в світі показали хибність тактики умиротворення агресора. Зокрема, після отруєння громадян Великобританії, світ в черговий раз усвідомив істинне обличчя Росії. Це ворожа країна, яка здійснює агресію як до України, так і до всього світу", - резюмував  народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua