Максим Бурбак: Верховна Рада повинна задіяти механізм протидії ворожому втручанню у вибори в Україні (відео)
вівторок, 26 лютого 2019, 11:14

Верховна Рада повинна задіяти механізм протидії ворожому втручанню і створити відповідну ТСК, яка має розслідувати факти втручання в українські вибори з боку Росії та громадян України, з нею пов’язаних.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Закликаю голів фракцій та груп подавати своїх кандидатів до складу ТСК. Не бійтеся і не блокуйте створення механізму протидії ворожому впливу", - наголосив він.

"Ця комісія, зокрема, має розслідувати джерела фінансування пропутінських ЗМІ, які називаються українськими, але неприховано працюють на капітуляцію перед Росією, які заперечують факт російської агресії і принижують українських національних героїв", - наголосив керівник фракції.

Максим Бурбак підкреслив, що у 2014 році лідери "Народного фронту" подали приклад, як гарантувати безпеку й законність виборів у воюючій країні.

"І нині Президент, СБУ, прокуратура, Нацполіція зобов’язані захистити демократичні права українців. Чесні вибори - інтерес кожного громадянина", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також наголосив на неприпустимості втягування силових органів у політичні інтриги.

"Я переконаний, усі разом вони повинні зробити і зроблять все, щоб забезпечити вільні, прозорі та чесні вибори. Забезпечення конституційного ладу - це їхній спільний і прямий обов‘язок", -  резюмував керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua