Максим Бурбак: Верховна Рада зобов'язана повернути до бюджету вкрадені Януковичем кошти (відео)
середа, 16 березня 2016, 11:39

Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак назвав блюзнірством заяви окремих народних депутатів про нібито навмисне блокування трибуни, щоб відволікти увагу від теми відставки Уряду.

«Це чисте блюзнірство - займатись підкилимними інтригами, ділити портфелі, не брати на себе відповідальність і відмовлятися  повернути на користь держави вкрадене Януковичем», - заявив Бурбак.

«Зобов'язання Верховної Ради - повернути до Державного бюджету 40 млрд грн, які підуть на підвищення  обороноздатності та збереження соціальних стандартів. Якщо це не можуть зробити правоохоронні органи - Верховна Рада повинна це зробити», - наголосив парламентар.

Він відзначив, що сьогодні «Народний фронт» блокувати трибуну не буде, щоб Верховна Рада могла ратифікувати низку міжнародних угод.

«Народний фронт» - відповідальна і державотворча політична сила. Ми будемо сьогодні працювати, щоб ратифікувати низку міжнародних угод та законопроектів. Ми дотримуємось Коаліційної угоди, де зазначено, що ми розбудовуємо європейську Україну»,-  відзначив Максим Бурбак.

«Вітаємо пропозицію Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана стосовно проведення наради з головами фракцій та груп щодо законопроекту №4057 задля напрацювання спільної позиції»,- додав голова фракції.

Він підкреслив, що «Народний фронт» буде вимагати, щоб законопроект про спецконфіскації у четвер розглядався першим у порядку денному. І якщо він знову не буде проголосований - фракція надалі блокуватиме парламентську трибуну.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua