Максим Бурбак відзвітувався перед своїми виборцями за депутатську роботу у 2017 році (відео)
понеділок, 26 лютого 2018, 10:01

Керівник фракції «Народний фронт», народний депутат-мажоритарник від 204-го виборчого округу Максим Бурбак публічно прозвітував перед своїми виборцями за роботу у 2017 році.

Він розповів про підсумки своєї діяльності та роботу парламентської фракції, яку очолює.

«Разом з Головою Хотинської РДА Петром Допіряком прозвітували перед громадою Хотинського району. Повний Будинок культури, понад 500 місць та люди в проходах довели, що громада не байдужа, людей цікавить звіт та спілкування з представниками влади», - написав він на свої сторінці у Фейсбук.

Макисм Бурбак підкреслив, що публічний звіт влади в такому форматі відбувся вперше.

«2 години звіту, велика кількість цифр, інформації та фото, але повна зала людей була до кінця... Маю такі висновки: нам є про що звітувати, бо ми багато зробили і робимо, попри зойки зрадофілів. І люди небайдужі до цього. Переконаний, такі звіти повинні пройти в усіх округах області та в районах. Влада повинна бути підзвітна!», - підкреслив народний депутат.

Звітуючи перед виборцями, Максим Бурбак розповів, зокрема, про кількість ініційованих ним законів.

У 2017 році народним депутатом було ініційовано 35 законопроектів, з яких 7 були прийняті Верховною Радою.

Окремо народний депутат розповів про роботу в окрузі, зустрічі з громадянами та вирішення нагальних питань, з якими до нього звертаються виборці. Мова йшла також про роботу з Урядом для виділення коштів для соцекономрозвитку - для проведення ремонтів та завершення будівництва шкіл, лікарень та інших соціально-культурних об’єктів 204-го округу.

З детальним звітом народного депутата Максима Бурбака можна ознайомитись тут.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua