Максим Бурбак вимагає звільнення голів РДА, які блокують реформу децентралізації
середа, 14 листопада 2018, 14:58

Керівник фракції "Народний фронт", депутат-мажоритарник від 204-го виборчого округу Максим Бурбак направив депутатське звернення на ім'я керівника уряду Володимира Гройсмана з обґрунтуванням необхідності звільнення голів  Кельменецької і Сокирянської РДА, які саботують реформу децентралізації у своїх районах.

"У продовження нашого діалогу з Прем`єр-міністром Володимиром Гройсманом щодо жорстких кадрових рішень по районах, в яких саботують реформу з децентралізації влади. Кельменці та Сокиряни потребують нових керівників, які на ділі дбатимуть про розвиток районів і зможуть протистояти "хотєлкам" "козачат-ретроградів", які дбають лише про інтереси своїх кишень", - прокоментував звернення керівник фракції на своїй сторінці у Facebook

Нагадаємо, в п'ятницю, 9 листопада, під час години запитань до уряду, Максим Бурбак звернувся із запитом до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо можливого покарання винних за гальмування процесу децентралізації. Прем'єр-міністр у відповідь закликав народних депутатів подавати йому перелік голів місцевих адміністрацій, які перешкоджають об'єднанню територіальних громад.

Кабмін по них буде приймати кардинальні кадрові рішення.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua