Максим Бурбак: Вимоги до нового Генпрокурора великі, найголовніша – боротьба з корупцією
четвер, 12 травня 2016, 20:21

Фракція “Народний фронт” підтримала кандидатуру Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора України, однак при цьому висунула йому ряд вимог. Найголовніша серед них - боротьба з корупцією.

“Корупція, корупція і ще раз корупція – це ті слова, які ви повинні пам`ятати, і боротьба з цим явищем повинна відбуватися кожен день у прокуратурі”, - наголосив Голова фракції Максим Бурбак, виступаючи з парламентської трибуни.

“Ми очікуємо від вас результатів розслідувань злочинів проти Майдану, розслідувань злочинів проти суддів, які випускають одіозних представників режиму Януковича, повертають їм паспорти; виявлення і повернення грошей, вкрадених бандою Януковича. Вам доведеться зламати закостенілу прокурорську систему, але впевнений, що людині з вашим досвідом це вдасться”, - звернувся Максим Бурбак до новопризначеного Генпрокурора.

Він зазначив, що, незважаючи на новостворені антикорупційні відомства, Генеральна прокуратура залишається важливим інституційним елементом боротьби з корупцією.

“Пам’ятайте, вимоги суспільства перед Генпрокуратурою стоять великі. Ви вже четвертий Генеральний прокурор за останні 2 роки і ви не маєте права схибити”, - підкреслив Голова фракції. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua