Максим Бурбак: Висновки з виступу Байдена повинні зробити усі
вівторок, 8 грудня 2015, 15:42

З виступу віце-президента США Джо Байдена висновки повинні зробити усі, кожен для себе.

На цьому наголосив голова фракції «Народний Фронт» Максим Бурбак під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради.

«Найголовніше - Байден завірив нас, що США будуть підтримувати Україну у всьому. Вони будуть підтримувати накладення санкцій, поки не буде повернуто Крим, поки не будуть виконані умови Мінських угод», - зазначив Бурбак.

«По друге, є ще один фронт -  боротьба з раковою пухлиною – корупцією. Весь світ дивиться на нас і ми не маємо права змарнувати той шанс, який отримала Україна після Революції Гідності» - наголосив Максим Бурбак.

Він також підкреслив, що у своєму виступі віце-президент США наголосив на виконанні вимог МВФ, зазначивши, що під Меморандумом з Міжнародним валютним фондом стоять підписи як Президента України, так і Прем’єр-міністра. 

«Не треба розхитувати човен, в якому ми всі пливемо, не можна ставити під загрозу існування нашої держави. Треба об’єднатися і піти на компроміс один одному. Підтримати податкову реформу, яку запропонував Уряд, яка погоджена з МВФ і де виконана вимога щодо не перевищення дефіциту бюджету у 3 ,7 %. Разом приймати бюджет держави», - підкреслив Голова фракції.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua