Максим Бурбак впевнений, що моніторингова місія ЄС підтвердить виконання "домашнього завдання" Урядом Арсенія Яценюка (відео)
середа, 25 листопада 2015, 13:15

Народні депутати, які заявляють про нібито проросійське спрямування Уряду Арсенія Яценюка, працюють проти своєї країни.

Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак, виступаючи на брифінгу.

"Цей Уряд навіть не з нуля, з мінусу, у неймовірно стислі терміни відновив армію, забезпечив її всім необхідним", - зазначив він.

"Сьогодні виділяються понад 5% ВВП на фінансування обороноздатності нашої країни. Армія вже не гола і боса, якою була минулого року, одягнута, озброєна і сильна. І тепер Путін і Росія розуміє, що наступ на Україну неможливий і він отримає гідну відсіч від наших Збройних Сил", - наголосив Бурбак.

Він заявив, що під керівництвом Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка Уряд вперше за роки незалежності здолав монополію РФ на поставки енергоресурсів в Україну.

"Частка енергоресурсів в українському імпорті з РФ у першому півріччі 2015-го впала до 44,9%. А сьогодні ми почули, що Росія припинила поставки газу в Україну не тому, що ми не дали гроші, а тому, що нам він непотрібен", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Ми закачали 17 млрд. кубометрів газу в наші газосховища, і завдячуючи позиції наших західних партнерів отримуємо газ по реверсу із Західної Європи", - зазначив Максим Бурбак.

Голова фракції також нагадав , що Уряд Яценюка максимально наблизив українців до безвізового режиму з країнами ЄС. Парламент прийняв всі законопроекти, необхідні для лібералізації візового режиму.

"Впевнений, що моніторингова місія ЄС підтвердить, що "домашнє завдання" Урядом Яценюка виконане", - підкреслив він.

Максим Бурбак вкотре наголосив, що фракціям коаліції необхідно зустрітись разом з Президентом, Прем'єр-міністром та Головою Верховної Ради і обговорити питання переформатування Уряду та питання впровадження необхідних реформ.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua