Максим Бурбак взяв участь в урочистостях з нагоди 609-ти річчя Чернівців (фото)
субота, 7 жовтня 2017, 16:18

Керівник фракції «Народний фронт», народний депутат Максим Бурбак взяв участь в урочистому відкритті сервісного центру МВС в Чернівцях. Буковинський сервісний центр став 31-им сервісним центром МВС, презентованим у ході реформи МВС. Його відкриття приурочили до Дня міста.

Про це повідомили в прес-службі Чернівецької обласної партійної організації «Народного фронту».

У новому центрі громадян обслуговуватимуть 18 працівників. Тут є дитяча кімната, зручна зона очікування та сучасна інформаційна система.

«Вдячний МВС України та особисто Арсену Авакову за чудовий подарунок до Дня міста! Відкриття нового сервісного центру МВС в Чернівцях. Приємне враження викликали усмішки та відкритість всіх працівників», - зазначив Максим Бурбак.

«Переконаний, що дуже скоро подібні сервісні центри відкриються і в районних центрах області», - додав народний депутат.

Під час святкувань керівник фракції також привітав з Днем міста особовий склад ГУНП в Чернівецькій області. Разом із керівником Нацполіції України Сергієм Князєвим та вручив державні нагороди та сертифікати на отримання квартир.

«Велика честь вручати чернівецьким правоохоронцям сертифікати на квартири. «Народний фронт» завжди підтримував і буде підтримувати реформи Нацполіції, підвищення якості роботи і соціального забезпечення співробітників Національної поліції», - наголосив Максим Бурбак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua