Максим Бурбак: Євроатлантичний курс України має бути незворотнім (відео)
четвер, 20 вересня 2018, 12:15

Фракція "Народний фронт" однозначно голосуватиме за законопроект про зміни до Конституції України щодо закріплення стратегічного курсу в ЄС та НАТО.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Народний фронт" однозначно голосуватиме за закріпленні в Конституції стратегічного курсу Україні в НАТО та ЄС. Адже саме наша політична сила рік тому виступила з ініціативою необхідності таких змін в Конституції України. І саме таким є прагнення українського народу – бути повноправними членами Європейської спільноти",  - наголосив він.

Максим Бурбак зазначив, що за даними соціологічного опитування Фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова - 70% українців на референдумі проголосували б "ЗА" вступ України до НАТО.

"Це підтвердження сталої тенденції, яка виявилася іще з 2015 року. Після початку російської агресії, українці чітко зрозуміли, що НАТО гарантує своїм членам мир і безпеку", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також наголосив, що ці зміни необхідно зробити незворотніми.

"Для України євроатлантична інтеграція - це безальтернативний незворотній  курс. Ніхто не повинен піддавати цей курс сумніву і навіть мріяти зупинити рух України до євроатлантичного простору. Тому "Народний фронт" голосуватиме за цей законопроект",  - підкреслив керівник фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua