Максим Бурбак: За злочини проти кримськотатарського народу повинні відповідати правонаступники Радянського Союзу (відео)
четвер, 18 травня 2017, 20:50

Радянський Союз вчинив злочин проти кримськотатарського народу. Але незасудження і нерозслідування цих справ приводить до нових подібних злочинів.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, відповідаючи на питання щодо висунення Генпрокуратурою України підозри Йосипу Сталіну та Лаврентію Берії щодо насильницького переселення в 1944 році кримськотатарського народу та представників інших національних груп з території Кримської АРСР.

«Радянський Союз вчинив злочин і геноцид проти кримськотатарського народу, і ми бачимо, що незасудження і нерозслідування цих справ приводить до нових подій. Те ж саме  зараз коїться в окупованому Криму - людей вбивають, ґвалтують, викрадають, засуджують. Знову ж таки, повторюється історія 1944 року», - підкреслив Максим Бурбак.

«Тому ми повинні показати, як будуть покарані ті, хто ініціював геноцид у 44-му році, і ще раз сказати: те ж саме буде з Путіним», - наголосив керівник фракції.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua