Максим Бурбак: Закон про нацбезпеку наблизить Україну до НАТО (відео)
понеділок, 19 березня 2018, 11:44

Верховна Рада повинна прийняти закон про порядок набуття членства України в НАТО.

На цьому наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

«Нещодавно ми отримали позитивний сигнал від НАТО. Тепер український парламент повинен прийняти закон про порядок набуття членства України в НАТО, де буде чітко виписано план заходів для нашого руху в Північноатлантичний альянс», - підкреслив Максим Бурбак.

«Ми також закликаємо наших партнерів з НАТО зі свого боку ухвалити план дій щодо набуття Україною членства. Українська армія сьогодні стримує просування російської орди у Європу. Ми у реальному житті показали, що готові захищати себе і бути надійним плечем для союзників. Україна суттєво зміцнить НАТО», - зазначив керівник фракції.

Максим Бурбак також наголосив, що важливим компонентом наближення України до НАТО є закон про національну безпеку, який український парламент повинен прийняти якнайшвидше.

«І з цим питанням ми не можемо зволікати. Документ надважливий. На даному етапі – це одне з ключових питань нашого діалогу із західними союзниками. Законопроект є наступним етапом у процесі реформування оборонного сектору України і є важливим компонентом програми нашого зближення з НАТО», - підкреслив він.

«Відкладати ухвалення законопроекту не можна, але до розгляду тексту треба підійти зважено. Необхідно доопрацювати текст, провести консультації із нашими союзниками і ухвалити закон. Документ має бути системним і має наближати нас до вступу в НАТО», - резюмував Максим Бурбак.        

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua