Максим Бурбак: Закон про нацбезпеку необхідно прийняти цього тижня (відео)
вівторок, 19 червня 2018, 11:01

"Народний фронт" наполягає на негайному прийнятті закону про національну безпеку України.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак з трибуни парламенту.

Він також зауважив, що текст закону розроблений разом з представниками НАТО та Європейського Союзу.

"Всупереч спекуляціям популістів, текст проекту до другого читання є. Він узгоджений за участі представників НАТО і Євросоюзу", - наголосив Максим Бурбак.

"Дуже важливо ухвалити цей закон до саміту НАТО, який відбудеться в липні цього року. Цей документ, зокрема, ставить перед собою завдання членства України і в Європейському Союзі, і в НАТО", - підкреслив він.

Керівник фракції наголосив, що "Народний фронт" давно лобіює конкретні законодавчі кроки України щодо євроатлантичної інтеграції.

"Ми очікуємо від НАТО конкретного плану дій  щодо членства. Так само, як ми отримали план дій щодо набуття безвізового режиму, який підписано і виконано Урядом Арсенія  Яценюка", -  наголосив керівник фракції.

"Колеги, згадайте, скільки було крику про те, що безвіз Україні ніколи не дадуть і наші громадяни не зможуть вільно пересуватися Євросоюзом. Тепер безвіз - реальність для кожного українця. Минулого року понад півмільйона українців скористалися безвізом. Членство України в НАТО - так само реальне. Нам є з чим іти в НАТО", - запевнив Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua