Максим Бурбак: Здобутки урядів Яценюка стали основою досягнень уряду Гройсмана (відео)
четвер, 21 березня 2019, 10:37

Підписання Арсенієм Яценюком політичної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом стало точкою відліку нового часу.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак. 

"П’ять років тому лідер "Народного фронту", Прем'єр міністр України Арсеній Яценюк підписав від імені нашої держави політичну частину Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Це був історичний результат боротьби нашого народу за свободу і європейське майбутнє. Це був злам. Початок нової доби. Точка нового відліку", - наголосив керівник фракції. 

Він підкреслив, що у співпраці з суспільством та національними політиками діяльність двох урядів Арсенія Яценюка принесла важливі результати. 

"До цих результатів належать дія зони вільної торгівлі з Європейським Союзом, безвізовий режим, про які ніхто й не мріяв і тут були скептично налаштовані депутати. Але разом з вами ми прийняли понад 140 законів і підзаконних актів, і наші громадяни отримали право вільно пересуватися Європою",  - наголосив керівник фракції.  

"До цих досягнень належить і енергетична незалежність від Росії. І також десятки тисяч складних рішень, які Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважав за доцільне приймати, щоб наш вибір став реальним. І ці рішення, які були відповідальними державницькими рішеннями, лягли в основу тих досягнень, які продовжував уряд Володимира Гройсмана. Який вже 12-й квартал поспіль показує зростання нашого економічного потенціалу", - підкреслив керівник фракції. 

"Ми пережили і переживаємо складні випробування. Але ми досягнемо великої мети. Ми станемо членами ЄС і НАТО. Ми вірили у це п`ять років тому. Віримо у це й зараз. І справа не лише в мрії. Наше членство в ЄС і НАТО - це єдиний спосіб завершити війну з Росією і єдиний шлях до довгострокового миру й безпеки на європейському континенті. І ми переможемо. Ми віримо і знаємо про це", - заявив Максим Бурбак.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua