Максим Бурбак: Зовнішня трудова міграція потребує особливої уваги держави
субота, 13 жовтня 2018, 20:03

Керівник фракції "Народний фронт", голова міжфракційного депутатського об'єднання "Зовнішня трудова міграція" Максим Бурбак взяв участь у форумі, який був організований Спілкою українських асоціацій Іспанії. 

"Перебуваю в іспанській Мурсії. Працюємо з українцями, які живуть в Іспанії. Як голова міжфракційного об’єднання "Зовнішня трудова міграція" беру участь у форумі, організованому Спілкою (українських) асоціацій Іспанії КРАІ+", - написав він на своїй сторінці у Фейсбук. 

"У співвітчизників море різнопланових питань: оформлення пенсій, адміністративні послуги; сприяння щодо культури й освіти в Іспанії. І це, в більшості випадків, не питання великих бюджетних витрат - наші люди багато чого самі фінансують і організовують. В Іспанії, як і по всьому Заходу, українці користуються повагою і сприянням місцевої влади", - написав Максим Бурбак. 

Він також подякував за запрошення та відзначив, що українці в Іспанії активно підтримують ідею створення у виконавчій гілці влади єдиного органу, який би опікувався трудовими мігрантами. 

"Після форуму ще більше переконався, що зовнішня трудова міграція потребує особливої уваги держави. Українці в Іспанії активно підтримують нашу ініціативу зі створення єдиного органу виконавчої влади щодо зовнішньої трудової міграції", - написав голова міжфракційного об'єднання. 

Зі слів Максима Бурбака, у форумі також взяли участь дипломати України в Іспанії та представники місцевої влади Мурсії.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua