Максим Поляков: Моїй помічниці в НАБУ погрожували і не пускали адвоката (відео)
четвер, 22 червня 2017, 14:51

Народний депутат фракції "Народний фронт" Максим Поляков готує звернення з вимогою порушити кримінальну справу за фактом перешкоджання НАБУ допуску адвоката до його помічниці.

Про це він заявив на брифінгу в парламенті.

"Учора за помічницю була внесена застава, сьогодні вона мала бути вже на свободі, але вчора їй повідомили, що о 9.30 вона має бути на допиті. Адвокат приїхав туди на годину раніше, а помічниці десь немає. Він поїхав до СІЗО і з'ясувалось, що вона з 9.00 в НАБУ без адвоката", - сказав народний депутат.

За словами Полякова, адвоката допустили до підзахисної лише після його появи та приїзду одного з телеканалів.

"Як тільки адвокат поспілкувався з помічницею, він мені зателефонував і сказав, що в приміщенні НАБУ до неї підійшли якісь особи, сказали, що є керівництвом НАБУ і вимагали дати покази. Мало того, її обзивали, погрожували і розповідали, що вона має дати покази, інакше її згноять і вона сидітиме тут", - розповів Поляков.

Після того народний депутат мав зустріч із керівником НАБУ Артемом Ситником, де вказав йому на злочин.

"Я зараз буду письмово звертатися про порушення кримінальної справи щодо цієї ситуації і притягнення до відповідальності пана Ситника. Не може людина, яка дискредитувала цей орган (НАБУ -  ред.), працювати там далі", - резюмував Максим Поляков.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua