Максим Поляков пов'язує напад працівників НАБУ на його дружину із викривальними заявами на адресу керівників цієї структури (відео)
вівторок, 20 червня 2017, 13:38

Національне антикорупційне бюро під керівництвом Ситника і Углави перетворилося на репресивний орган, діяльність якого є політично мотивованою.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Максим Поляков на брифінгу у парламенті.

Він повідомив, що напередодні працівники НАБУ, які представилися співробітниками поліції, скоїли напад на його дружину.

За словами депутата, коли його дружина гуляла в парку, до неї підійшли невідомі люди, представилися співробітниками поліції, показали якийсь незрозумілий документ та сказали, що хочуть поговорити з нею і потрапити до помешкання.

"Вона сказала, що немає про що говорити, і зайшла в під’їзд, де на неї було скоєно напад. Невідомі вдарили її по руці, відібрали мобільний телефон", - розповів Максим Поляков.

Як повідомив народний депутат, коли він прибув на місце події, нападники відмовилися представитися, а лише заявили, що його дружина нібито перебувала в якомусь місці під час скоєння там злочину, і тепер їм необхідно вилучити її телефон.

"Це була явна махінація. Я зателефонував до поліції, після чого НАБУшники втекли, як звичайні "гопники", які нападають у під’їзді, вкравши телефон дружини. Слава Богу, що залишився запис відеокамери, який я долучив до заяви про напад і подав у поліцію. Зареєстровано запис у ЄРДР щодо розбійного нападу на мою дружину", - зазначив представник "Народного фронту".

"У мене питання: якщо співпрацівники НАБУ щось хотіли від моєї дружини, вони що, не могли викликати і спитати?", - наголосив він.

Максим Поляков також спростував повідомлення, які з’явилися в деяких ЗМІ, нібито він є причетним до ситуації із водієм народного депутата з БПП Борислава Розенблата.

"Хочу сказати, що з паном Розенблатом я останній раз спілкувався на початку осені. У нас немає жодних контактів та спільних інтересів", - наголосив народний депутат.

За його словами, всі ці провокації відбуваються тому, що директор НАБУ Артем Ситник та його перший заступник Гізо Углава політизували діяльність цього органу.

"Я вже півтора року займаюсь викриванням політично мотивованої діяльності НАБУ – саме півтора року тому об’єднання "Депутатський контроль" оприлюднило інформацію, що Ситник возив свою дружину за державні кошти в Лондон. НАБУ сьогодні – політичний орган, який займається політичним переслідуванням, це є 37-й рік, сталінізм. І Ситник, і Углава, якими керує грузинська мафія на чолі з Саакашвілі та Сакварелідзе, створюють фейки", - заявив Максим Поляков.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua