Максим Поляков провів зустріч з активістами Черкаської області
вівторок, 13 лютого 2018, 16:27

Народний депутат фракції «Народний фронт», керівник Черкаської обласної партійної організації Максим Поляков провів зустріч з представниками міських та районних партійних організацій у Черкаській області у вівторок, 13 лютого.

Як повідомили у прес-службі Черкаської обласної партійної організації, ключовими питаннями для обговорення були: подальша налагоджена співпраця, підготовка та проведення виборів, а також співпраця керівників районних чи міських партійних організацій з громадою своєї місцевості.

За результатами ефективності управління, організації роботи на місцях Максим Поляков відзначив Канівську міську, Уманську міську та районну, Смілянську, Городищенську, Драбівську, Звенигородську, Чигиринську, Чорнобаївську, Монастирищенську районні парторганізації.

«Нашу політичну силу знають на місцях, перш за все, завдяки авторитету представників «Народного фронту» та швидкому реагуванню на проблемні питання, що виникають у кожному районі. Нещодавно, завдяки нашій плідній співпраці з керівником Чорнобаївської районної парторганізації Віктором Науменко вдалося зберегти державне підприємство ««Іркліївський розплідник рослиноїдних риб». Громада сама творить своє майбутнє! Потрібно лише діяти!» – наголосив депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua