Максим Поляков: Справа НАБУ проти мене – це помста Ситника за розслідування його незаконної діяльності (відео)
середа, 21 червня 2017, 11:04

Народний депутат фракції "Народний фронт" Максим Поляков вимагає негайно внести на розгляд парламенту подання на зняття з нього депутатської недоторканності і заявляє, що справи проти нього є помстою за викриття незаконної діяльності керівників НАБУ.

"Заявляю і вимагаю якомога швидше внести дане подання щодо мене в цю залу. Я нічого не боюсь, я абсолютно переконаний у своїй правоті", - сказав Поляков у своєму виступі з парламентської трибуни.

Народний депутат додав, що хоче, щоб усі громадяни "ознайомились із тією нісенітницею, в якій звинувачують мене, та щоб усі побачили, який орган НАБУ ми сьогодні створили".

"Коли вся держава чекала, що це буде саме той орган, який захищатиме громадян і боротиметься з корупцією - НАБУ створює фейки", - підкреслив Поляков.

Народний депутат назвав нісенітницею звинувачення, висунуті проти нього.

"Я не був присутнім, і не було моїх помічників при начебто передачі коштів. І те, що розповідає Ситник (директор НАБУ), що кошти мали поїхати до мене, то в мене питання: якщо цілий рік НАБУ займалось цією справою, то чому вони не почекали кілька годин, щоби ці міфічні кошти доїхали до мене?", - обурився Поляков.

Представник "Народного фронту" переконаний, що закон на його боці і наголосив, що справа проти нього є помстою за викриття незаконної діяльності керівників НАБУ.

"Оскільки сама наша група "Депутатський контроль" єдина займалась викривальницькою діяльністю щодо НАБУ. Тому що ми перші порушили справу щодо того, коли Ситник літав за державні кошти до Лондона зі своєю дружиною і вона це безкоштовно використовувала", - наголосив він.

"Тому що Ситник, будучи прокурором Київської області, і його дружина стали власниками багатьох квартир. Тому що я був минулого року в Грузії і мені розповідали, що Гізо Углава (перший заступник директора НАБУ) нищив бізнес і тримав людей в тюрмі", - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua