Максим Поляков сприяє розвитку інфраструктури села на Черкащині
п’ятниця, 22 грудня 2017, 16:32

За сприяння та ініціативи народного депутата фракції «Народний фронт» Максима Полякова смт Бабанка Уманського району Черкаської області перейматиме досвід села Берестівець, що на Уманщині, де відремонтовано дороги, реконструйовано будинок культури та сільську школу, відкрито парк.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За останніх два роки за ініціативи Максима Полякова докладено чимало зусиль задля реалізації багатьох проектів у сфері освіти та культури, соціальної та медичної сфер в смт Бабанка: відкрито сучасний комп’ютерний клас та забезпечено новими шкільними меблями і партами Бабанську загальноосвітню школу; в травні 2017 року на два місяці було впроваджено програму стипендій для найкращих школярів.

Бабанську амбулаторію загальної практики - сімейної медицини, яка обслуговує 5 тис. населення прилеглих сіл, у минулому та поточному році було забезпечено спеціалізованими ліжками для денного стаціонару, безкоштовним медичним обладнанням та медикаментами для первинної та вторинної медичної допомоги, надано безоплатну медичну допомогу за програмою «Доступна медицина» жителям сіл Уманського району. У липні 2017 було відкрито сучасний стоматологічний кабінет у Бабанській сільській лікарні.

У 2018 році планується ремонт із реконструкції та утеплення Бабанської лікарні, забезпечення сучасним обладнанням, що необхідні для того, щоб вона вийшла на новий рівень, вступивши в медичну реформу, та змогла конкурувати з найкращими медичними закладами загальної сімейної медицини в Україні.

«Черкаська область – аграрна. Тому докладаю і докладатиму й надалі максимум зусиль для процвітання сіл Черкащини та сприятиму розвитку аграрного сектору. Прагну зробити усе можливе, щоб молодь залишалась на місцях та мала комфортні умови для  проживання. Маю надію, що у 2018 році буде реалізовано ще чимало проектів: завершення капітального ремонту Бабанського будинку культури, створення та реалізація проекту з очищення річки Ревухи та облаштування пляжної зони», – зазначив Максим Поляков.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua