Максим Бурбак: Політичні сили, які вивели людей на мітинг перед парламентом, повинні нести політичну та кримінальну відповідальність (відео)
вівторок, 1 вересня 2015, 10:40

Політичні сили та інші організації, які вивели людей під стіни Верховної Ради під час голосування за законопроект про зміни до Конституції, повинні нести політичну та кримінальну відповідальність, - заявив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак в ефірі «Свободи слова» у понеділок, 31 серпня.

«Я звертаюся до правоохоронних органів – відкрито провести розслідування і назвати усі прізвища. Я впевнений, що керівництво ВО «Свобода» та інші політичні сили, які брали участь у мітингу, повинні дати свідчення, хто був замовником, хто організатором цього мітингу. Відповідальність повинна бути і політична, і кримінальна», - наголосив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що жодна політична дискусія чи голосування не варте людського життя. А інформація з-під стін Верховної Ради після голосування за зміни до Конституції нагадувала «сводки» з фронту. Понад 120 поранених, 4 у важкому стані, 1 загиблий.

«Найтрагічніше, що молодий хлопець, якого не відправили на фронт, бо строковиків на фронт не відправляють, загинув у центрі столиці, біля стін Верховної Ради, охороняючи ніби-то мирний мітинг», - підкреслив голова фракції.

Він наголосив, що трагедія сталась в річницю Іловайської трагедії, і засідання Верховної Ради необхідно було розпочати не з вигуків, а з хвилини мовчання. 

В студії «Свободи слова» за ініціативи Масима Бурбака учасники програми вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих за визволення України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua